Hovory s A.D tentokráte na téma úlety

Hovory s A.D tentokráte na téma úlety

Anotace: fakt úlet..

Udělal jste někdy nějakej pořádnej úlet?
Víte co je fakt ulítlý?
Celej můj život na rtech..
/jedný krásky/
Blázne!
..všudemožně se lepící jako zdi
kde se podepsala vulgarita

To je ulítlý!

Úlet je to že jste tu se mnou
popíjíme kafe
a jsme dokonale nazí
dokořán

Chcete vědět co je fakt úlet?
Nosit v mincích po kapsách
celý svět
a nevytáhnout paty z baráku

To je ulítlý!

/Pokračujte Žanett/

A taky nesnášet církev nechodit do kostela
a v Boha věřit víc než v sebe
cítit jak se rozpíjí
v celé duši
Chápete?

/Rozumím Vám Žanett
Kdybych tak mohl něco udělat něco sakra velkýho!
Třeba něco změnit?
Chtěl bych bejt Bůh a rozpíjet se ve Vás/

Vy jste BLÁZEN!

/Možná ale to do Vás Žanett/

Blázne! Blázne!
Autor Jasmin de Paris, 27.07.2007
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... po nějaké době mám z nějaké básně na literu úplně nový pocit. skvělá

28.07.2007 16:36:00 | Mango-Holka

Přijde mi taková vystylizovaná, jako kavárenská balerína..ale možná jenom žárlim žanett

28.07.2007 01:12:00 | Art Brasi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí