Tajemství

Tajemství

Anotace: *

Uprostřed smutných chvil
se smývám vodopádem.
Po všem zbyde tmavý třpyt
choulící se na hladině.

Smáčím i rukáv respektu,
to schválně před volností.
Vypařím se z vody
a neviditelně čekám.

Na jediný pohled

před pravdou,

že velká tajemství

už byla odhalena.
Autor marllichy, 28.07.2007
Přečteno 330x
Tipy 1
Poslední tipující: brooklyn
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

má své kouzlo

16.03.2008 17:07:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí