Koneccc

Koneccc

Anotace: 1.Toto mi napsal mujj EX kluk...byvalí kamarad i kluk....2. tím to jsem mu odpovedela...:)

1.Nedokážu přestat myslet na tebe,nemůžu se dívat na hvězdné nebe.Zapomněl jsem, jak se smát,nepřestal jsem se tvých očí bát.Bojím se našeho dalšího setkání,potichu ke mně doléhá klekání.Vím, že na něho teď myslíš a chceš jenom s ním být,tak proč sis musela mé srdce vzít?Nepřestanu o tebe bojovat,i když vím, že nemám právo tě milovat.Prosím hvězdy i měsíc, ať zpátky mi tě vrátí,světlé dny smíchu se pomalu krátí.Vím, že už se nevrátíš, dávno mi nepatří tvé srdce,proč jenom ta zatracená láska chutná tak trpce? Toužím po tvým pevném objetí,tak proč mě tahle noční můra drží ve svém zajetí.V černé depresi pomalu se topím,o odpuštění tvé srdce prosím.Proč nejde vrátit čas - ptám se měsíce,proč neznám jedinou cestu od tebe, když jich jsou jich tisíce.Chybíš mi, ani nevíš jak,proč jenom tě musím znát?
2.Byl jsi vážně pro mě vším, v tvou lásku nevěřím. Zklamal si mě,byl jsi mou hnusnou minulostí,dívala jsem se na to temně. Teď vím, že jsi mi za to nestál,o nové Lásce sním, že ses mích očí BÁL? Když jsi mě poprvé ponížil, po nové jsi se ohlížel. Facku jsi mi potom dal, KDO SE TU PAK BÁL?Zničil si mi život a nejen to, mam bulet? Ne postavím se tomu vpřed DOKAŽUTO?Byl,jsi pro mě šílená minulost. Kuli tobe jsem ztratila všechno…Nech be byt…Nechci tě už ve svém srdce být…Změním se už kuli Sobě, Nevěřím už Tobě… Milovat tebe jsem krásně uměla, své srdce sem ti dala. Podvedl si jsi mě a já ti to oplatila… facka na mé tváří přiletěla…. Nesnáším Tě,Nemiluji Tě….
Autor Niquškaaaaa, 28.07.2007
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí