Malá tichá mše za velkého bouřliváka

Malá tichá mše za velkého bouřliváka

Anotace: Georges Bizet jako pařížský Polobůh :-)

/Si Tu n'aimes pas quand Je T'aime../
rozdrátovaně jak Eiffelovka uprostřed
španělské koridy
iluminací měsíce proráží trny rozvleklého rána
a bubnuje nad obzorem
jak růžová vína z Floridy
to jsou verše pro ženu která byla přikována
k mužské hrudi
a krvácí jako zem
bez hříchu a pokušení

to jsou slova milujících vše
co už dávno není
novátorské

(c)A(r)MEN
Autor Jasmin de Paris, 29.07.2007
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí