Jsem na prodej

Jsem na prodej

Anotace: :(

Jsem na prodej,
duše má se pase v propadlišti dějin.
Zde louky bezbřehé jsou,
tady není žádný strom.
Jen ta jabloň z ráje,
pod kterou si ďábel hraje.
Výheň slunce v mlze zapomnění,
kde přátele nevnímáš.
Tvé činy se ti z trávy smějí
a ty je znovu prožíváš.
Jsem nic v dějinné liniji života,
jsem slupka co se odloupla
a pod ní zraje čerstvý zrod,
ať je ti to nebo není vhod.
Včem je výplň života,
který nám byl darován,
je to sladká dobrota,
nebo octu plný džbán.
Je to křehkost pavučiny,
která pohlcuje naše činy,
je to moudrost učenců,
nebo smutek vyděděnců?
Stále hledám a nenacházím,
putuji svou cestou dál,
ať jde rovně nebo mlázím,
štěstí já se nedočkám.
Autor Ďábel sám, 29.07.2007
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)))..dojdeš..ke svému pramenu..

30.07.2007 11:00:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí