Lučavka královská

Lučavka královská

Anotace: Pochopila jsem, že jsi naprosto ryzí charakter, zlato :-)

Jedna stará pohlednice s mozaikou
světa
Tvá krása se nikdy nevejde na papír
a inkoust stéká mi
po tvářích
století padlých andělů
tiše poplakává
zesinalé chodníky
zas půjdeš do práce
se lví hlavou
a budeš míjet vášně starých domů
na kočičím nebi bortí
dlažební kostky
konstelaci v D-dur
zaryj se mi do dlaní
horká hvězdo
cestopisů
Autor Jasmin de Paris, 29.07.2007
Přečteno 529x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mam rada veci s atmosferou, neco na tom bude...,

14.08.2007 19:36:00 | 0.

prostě tě čtu ráda:-)
la star de la France:))

29.07.2007 21:19:00 | Mango-Holka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí