Já, Hovno a Bůh

Já, Hovno a Bůh

Anotace: Omlouvám se za neomluvitelný vulgárnosti co sem jich do téhle básničky dal. stydím se za to a jen jiskra naděje že mi bude pod rouškou "umění" odpuštěno mi dodala odvahu Vám ji ukázat. Prostě jsem to chtěl zkusit, ikdyž se červenám až... Pardon.

Shit nad kterým hovnem zase slunce svítí?
Jaká sračka mi dnes pod okny pohnojila vůni kvítí?
Ty vole pes co šel kolem do něj šláp…
A ten vořech zrovna s pánečkem se zdraví rád.
Do piče kreténe máš to až na stehně!
Má košile růžová teď smradem je opilá.
Do hajzlu kurva drát, kdo mě má tolik rád?
Jestli jsi to ty! Nečum na mě vím, že jsi nahoře.
Za mrakem se skováváš!
Ještě jednou kreténe a skončíš mi na dvoře!
Andělé uvidí jak na prdel dostáváš!
Buch!!!
Jako blesk z čistého nebe. Na hlavu mi spadlo hovno.
Ten Loutkař mě prostě naklik a pak zmáčknul storno.

Z toho plyne poučení, že nadávati radno není ?
Autor svištící vítr, 30.07.2007
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí