Střípky zrcadla

Střípky zrcadla

Anotace: O člověku, kterého budu ještě hodně dlouho poznávat :)

Pouze krátce tě znám,
pravdu o tobě stále hledám.
Máš víc než jednu tvář,
jde z tebe jiná energie, zvláštní zář.

Tvůj život se podobá střípkům zrcadla,
poskládáním vznikne o tobě pravda.
Střípek ke střípku když dám,
lépe tě pochopím a poznám.

Jsi sám v sobě uzavřen v naději,
že svou duši bys ukázal někomu raději.
Tvůj život ty myšlenky krátí,
co to jen tvé nitro trápí?

Občas se ani sám v sobě nevyznáš,
vlastně nevíš zda nenacházíš či hledáš.
Tmou tě provází stín tvůj,
buď silný, na nohou pevně stůj.

Tvé myšlenky se rychle měnit dokážou,
vždy část tebe mi ukážou.
Člověk musí být podobný jako ty,
aby pochopil tvé pocity.
Autor Pferdgirl, 30.07.2007
Přečteno 521x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opatrne se strepama,jsou ostry.. :) ale krasne napsany.. vystizny:)

31.07.2007 13:14:00 | Terry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí