Ráno, ráno, raníčko

Ráno, ráno, raníčko

Anotace: Tak takhle to bylo...

Ráno jsem se vzbudil
Ve vlasech mech a blitky
Úplně zelený kolena
(To od toho, jak jsem lezl po čtyřech)
Promrzlý nohy
Pár modřin
A na dlani
Pěkně hnusná spálenina
Vzpomněl jsem si na včerejšek
Jak jsem se klepal u dohořelýho ohniště
A nemohl najít směr ke krosně,
Ve který byl spacák
Všichni kolem mě spali
Měl jsem nutkání někoho vzít za vlasy
A ukrást mu ten jeho
Hlavně ať mi už není zima
Ráno
Řekli mi, že jsem poblil karty
Řekli mi, že zpěvníky jsou na sračku
Řekli mi, že kytara je na sračku
Řekli mi, že tam byla
A já začal křičet
Z plných plic
- žijuuuuuuuu -
Autor Jan Simon, 06.05.2005
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí