Anotace: prostě chvilkový závan

Už mě ani nehledáš.
Už mi to ani nezvedáš.
Už ani nevíš kde bývám.
Už svůj smutek nezakrývám.
Už mi slzy po tváři stékají.
Už tě jiné věci lákají.
Už ani nepoznáš můj hlas.
Už nikdy nedostaneš můj souhlas...

Už mě prostě neznáš
Autor JOLINAR4, 30.07.2007
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí