Den plný vášně

Den plný vášně

Anotace: Co dodat jedná z děl, které jsem v hlavě mé a vždy a navždy tam ukrytá budou. Však nadejde den kdy každý se o mě dozví, jelikož v mé knize stojí tohle vše co tu vložím......

Probuď se a otevři oči,
tohle je nový den,
ve kterém se něco hledá a
hlavně lásku chytit,
tak pevně že už neodejde.

Však je to motýl,
ne můra škodlivá,
ale když to někde neumí využít,
tak jenom kazí jiným život a
neví co chce a nadává kolem sebe,
avšak ty to změníš a
svoji dívku si najdeš a to brzy,
jenom otevři oči projde kolem tebe ani nevíš jak,
tak na co čekat,
postav se a očekávej to co chceš.

Jednou uvidíš,
po druhé se zasníš,
po třetí už myslíš,
po čtvrté její vůní umíráš,
po páté se ji dotýkáš,
po šesté pusu dáváš,
po sedmé objímáš,
po osmé sní v parku sedíš,
po deváté už mluvíš,
ale po desáté se ptáš,
jestli se ji líbíš a
tehdy přichází na věc,
to co jiní neznají slůvko:
„Miluji tě a chci s tebou chodit!“
a pak jenom čekáš co se dít bude,
však měj vše promyšlené a
zbrklosti nedělej litoval bys všeho,
na co si tak dlouho dřel!!!

Tohle může být takový sen
nebo dokonce i život,
ale však jenom dobýt a opustit co to je,
tohle dělají zmetci a tím si myslí,
že jsou ti nejlepší,
ale přijde jednou někde kdo je odmítne a
dlouhou dobu za nos tahat bude,
tak poznají svoji lest a hloupost,
že to příjemné není a
dokonce to i zabolí…

Klidu a míru se oddáš,
tehdy až procitneš s duší,
pak srdcem a
hlavně nezapomeň s myslí!
to ona dokáže divy světa,
když promyslíš co a jak máš dělat,
ale pozor si dávej,
někdy dokáže pořádně zklamat a
ty nevíš co jsi udělal,
udělej to co myslíš,
že by bylo teď správné.

Orientuj se hlavou a srdcem,
ne tím co máš tam dole,
jelikož ten tě zklame,
hledáš dívku jenom na jedno,
nebo na více věcí,
které mohou být krásnější a delší,
však nikdy tolik námahy nestojí,
tak se konečně zamysli,
co děláš s jinými a
oni pak tobě,
jestli je to fér nebo není,
vždyť jsme od sebe tolik …..
Autor Kedaras, 31.07.2007
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí