Minuta ticha

Minuta ticha

Anotace: ...

Něžně mě zabíjí,
vnitřně mě rozkládá.
Vzpomínky zkroušený
jsou vše, co mě napadá.
Nejdelší minuta mého života
začala před chvílí, snad skončí do roka.

Kdo ví, co se odehrává v člověku,
když prosí boha v pokleku.
Jestli sténá nebo řve,
cestu k bohu nenajde.

Mocný exitus drží nad námi kosu,
až máchne tvé tělo zlomí se v boku.
Pak na stožár černá vlajka vystoupá.
Minuta smutku je věc hloupá.
Je jedno jestli přijde v zimě nebo na jaře,
nikdy nelení lopata hrobaře.

MINUTA TICHA
Nejdelší období
MINUTA TICHA
Doba, kdy v srdci zabolí.
MINUTA TICHA
Každého zamrzí.
Autor vinci, 31.07.2007
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí