Procházka...

Procházka...

Anotace: Podařilo se mi zrýmovat jeden rozhovor s kamarádem na icq :o)

Půjdeš se mnou na procházku?
Já? Radši pozvi svoji krásku.
Chci ale vzít tebe přece,
aby se rozehřálo tvoje srdce.

Do Světozoru vezmu tě na pohár,
víš, co všechno bych ti dal?
Půjčíš mi bundu, když mi bude zima?
To víš, aby mi nezačala rýma :o)

Tak příští čtvrtek, měla bys čas?
Snad jo, chceš mě vidět zas?
Jsi tak nádherná s... slečna,
pro mě nedobytná, nebezpečná.

Cože? Jsem úplně obyčejná holka,
jako Verča, Šárka, Dorka.
Co z dovolený přivézt ti mám?
Nic nevoz, v pořádku vrať se sám.

Chceš mušle nebo korálky?
Co přivézt ti mám z tý veliký dálky?
Přivez mi kus papyru,
do rámečku na míru.
Autor žabička =), 31.07.2007
Přečteno 446x
Tipy 2
Poslední tipující: Viva La Roma
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

se zajdou...hmm...='(

01.08.2007 23:33:00 |

hezká milá rýmovačka:)

p.s. toho si važ;)

31.07.2007 22:32:00 | synthetic darkness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí