Duha...

Duha...

Anotace: když já nevím...

Vkrádám se po špičkách blízko tvých snů,
počítám ve hvězdách jedenáct dnů.
Cestuju astrálem v prostoru, čase,
plazím se kanálem kvůli tvé kráse
a kvůli polibku, doteku, vůni,
topím se v vzpomínkách, v hluboké tůni.
Vznáším se ve větru, jak zrnko prachu
a slzy po tvářích, kuličky hrachu
vedou mě po cestě stříbrnou stuhou,
jsi pro mě sluncem, deštěm i duhou...
Autor Prometheus, 31.07.2007
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné...

31.07.2007 23:20:00 | Verena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí