Blues svěrací kazajky

Blues svěrací kazajky

Anotace: A coš takhle doušek surrealismu?

Bláhové srdce mé
v tvrdou semolinu změněné,
v tvrdou bio semolinu,
vypěstovanou na bio-farmě
bio-zemědělci v bio-mundůrech.

V tvrdou semolinu,
rozdrcenou v bio-drtiči
na bio-krupici,
rozprášenou do silně nekrotizovaného prostoru.

Zrníčka se chvějí ve větru,
unášena oblastí radioaktivního zamoření
všemi směry
od zasněžených sibiřských lesů
až k erodovaným skalním masivům,
proměněným v písečné duny
arabské pouště.

A největší bordel je v tom,
že celý řetěz všech těchto událostí
zinscenovala malá skupinka agentů CIA,
zhypnotizovaná k tomu účelu
blíže neidentifikovatelnou skupinkou malých zelených bio-mužíků
za naprostého a nejpřísnějšího utajení.
Autor Zahir, 01.08.2007
Přečteno 245x
Tipy 2
Poslední tipující: Foton, Vénëa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí