Tobě

Tobě

Anotace: ................

Jsi jediný...
pro mne krásný
jako oblaka na nebi...
slib, co nikdo nepoví
jako listí vířící vzduchem...
jako myšlenka
a jako nekonečná touha...
jako vzpomínka
...........................
poslouchám tóny v úderech hraný
............................
ta hudba toho tolik vypoví...
nevím, jak slova poskládat
a přitom ona už všechno ví
i to, jak ti sebe dát
v křivkách, které srdce dohání,
a hrách, z nichž jedna bude poslední...
ti dávám to, co už dobře víš...
v tom slově je všechno...
snad ani netušíš
Autor Verena, 01.08.2007
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je moc pěkná, díky :o)

03.08.2007 19:13:00 | Hesiona-Essylt

Lásky melos...

01.08.2007 00:41:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí