Smrt

Smrt

Ty úbohá bytosti
že tě to baví
Ubližuješ mě
a celé rodině
Že musí umírat
a v mé duši svírat

Kdy to skončí?
Kdy mě to zničí?
Kdo další zemře?
Kdo mi to řekne?

Proklínám tvoji schnilou duši
Všechny co mám ráda zabiješ
Jsi hrozná a ukrutná
člověka blízkého mi zabila
Snad půjde do nebe
to si zaslouží
já nesnáším tebe

Bolí to hodně
ani jsem ji neřekla
Mám tě ráda
Nebo budeš mi chybět

Kdy ji uvidí?
odpustíš mi?
Mám tě ráda starká moje
i ty jsi mě upustila
pro koho mám dál žít
můžu vůbec snít

Je to jak z čista jasna
ta bolest neuprosná
Odpusť mi, co dělám za chyby.
Chybíš mi.
Autor Bianka dela Richi, 01.08.2007
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ou..To je pěkně depresivní!

02.08.2007 17:44:00 | L.L.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí