Krása, budoucnost, hodnoty...

Krása, budoucnost, hodnoty...

Anotace: .. báseň trošku starší....

Krása-
koupíš si jí za pár stovek-
prodává se na potkání
-
rtěnky na ústa,
co lžou
-
krémy na vrásky
ze smutku
-
parfémy,
aby překryly to, co smrdí
(ať to je i duše)
-
a pro srdce?
časopis Bravo Girl.

Budoucnost-
utíkat,utíkat, utíkat-
nebo ten pocit nemáš?
Běž, ať doděláš střední školu
s maturitou a pak?
Čtyři vysoké.
Kariéra.
Smrt.

Hodnoty-
přeházené pozpátku i vertikálně
utopené generace
ve sklenicích od piva.
Co na tom.
Být či nebýt.
Co na tom dneska záleží.

Láska=sex

sny=nejsou

budoucnost=uspěchaná
Autor Dilla, 01.08.2007
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silné sdělení!

02.08.2007 00:48:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí