Za obzorem

Za obzorem

Anotace: Dvacet let ve věži...

Dvacet let ve věži,
jedenáct na obzoru
mějte se vážení
přátelé na pozoru.
Pravda je miláčku
schovaná za obrazem
někdy se otočí
někdy zas spadne na zem
a když tě políbí
tak začneš páchat hříchy
nahotou v kostele
je hrdost místo pýchy...
Autor Prometheus, 02.08.2007
Přečteno 241x
Tipy 3
Poslední tipující: Trystan ap Tallwch, excited
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí