Ve zdravém těle ...bit (i bajt)

Ve zdravém těle ...bit (i bajt)

Anotace: ... mohou děti na tom lépe být? All right!

V jednom kuse dítě pláče
nelze žít bez počítače
neví nic o živé myši
jenom na tu k PC slyší

není nutno slzy ronit
nebude ji kočka honit
táta loví z kapsy kartu
pospíchá do super marktu

koupí kompl s monitorem
a s doplňky různých forem
reprák mikrák bluetooth webku
dítě rychle ztrácí depku

nezná louky lesy háje
idiotské hry jen hraje
na monitor oči poulí
stíhá to než jde do školy

po návratu k PC sedá
jeho tvář je značně bledá
nezná slunce vodu vzduch
ve mdlém těle mdlý je duch
Autor Heron, 02.08.2007
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Moc pěkné, mluvil jsi mi z duše...

08.08.2007 10:48:00 | zzlatý

pravda praudouci:) ..a pekne napsany:)

02.08.2007 10:33:00 | Woski

Bohužel pravda...:-(

02.08.2007 09:40:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí