SOUČÁST

SOUČÁST

Anotace: newim jestli to bylo pratelstvi nebo mozna neco vic?kazdopadne to bylo krasny a pak to bolelo...ae chtela bych aby jsem jednou nasla odbahu dat mu tohle precist

Co je to za život? řekl jsi jednou,
a pak ptal ses dál..
Proč když chci, nemůžu být s tebou?
dnes už vím, že jsi tehdy opět lhal..
Mám tě rád, chci být s tebou..
Proč dnes tyhle slova tak zebou?
Zklamal jsi jednou, zklamal jsi znova,
všechno to byla jen prázdná slova..
Jsi důležitá součást života mýho, lhal jsi znova a zas,
přišla lež, další podraz…
Nechal jsi mě jen tak samotnou být,
jak mám si jen tak svůj život žít?
Vždyť ještě donedávna byl jsi součástí jeho,
součástí mou………
Autor sh@rusk@, 02.08.2007
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí