ty a já

ty a já

Anotace: vize která se doufám nesplní...

Byls má voda
Já tvůj džbán
Teď poslední kapka
Zbývá nám

Jsi okap můj
Já tvůj déšť
Prázdná pěst
A dům.

Prašná cesta v letním žáru
Já a ty
Ztraceni

Za zlámanou grešli
Zlomené srdce a hůl
Tak jako vždy života půl
Zase ti dám

Pak ráno opět znova
Jak orli
Budem si játra klovat.
A na noc se těšit
Na muka Tantalova
Autor karadka, 02.08.2007
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí