Andělé

Andělé

Už jako dítě jsem viděla ty postavy,
Nejdřív jsem si myslela, že to jsou jen představy.
Teď už vím, že mám zvláštní dar,
Že můžu vidět, andělů pár.

Oděné v bílém, překrásné postavy,
Tohle je skutečnost, to nejsou představy.
Nemám z nich strach, ublížit mi nechtějí,
Ale jak mám lidem vysvětlit, že mluvím s Anděly?

Poslední dobou se cítím slabší,
Oděvy Andělů jsou čím dál víc tmavší.
Jejich ruce se po mě natahují,
Cítím jak mou černou duši vysávají.

Dali mi úkol, spasit svět,
Já to nedokázala ani během několika let.
Já nedokázala splnit své poslání,
Proto se teď z Andělů stali Démoni.
Autor Skořicová princezna, 02.08.2007
Přečteno 316x
Tipy 1
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na spasení světa je moře času

25.10.2007 01:09:00 | blue

zajímavé,okouzlující ..nějak mě to okouzlilo..

03.08.2007 23:05:00 | zajicek.vjamce

Také jsem jednou ve snění spatřila anděla a celou noc pak kvůli němu probděla...hezký:)

02.08.2007 19:08:00 | wigi.sama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí