DALŠÍ DEN

DALŠÍ DEN

Anotace: troška optimismu... =O)

Další, další den
co probudil tě slibnou vůní,
co říkal, že dnes, právě dnes smíš vzlétnout.

Jen další, další den,
který tě probouzel se slibem na dlani
a říkal, že dnes se k tobě štěstí přiklání
najednou.

Je to další, další den,
co tak slibně ti začínal
a tvrdíval, že dnes máš lekci v létání.

Další, pouze další den,
kdy se slzou ve dlaních, poznáš tvrdost padání.
Den co říká, že slib úsvitu neplatí.

A tenhle další, další den,
už smutným nikdy tě nedělá, protože víš,
ten den ti říkává, že k lekcím létání patří i pád.
Autor Elvien, 02.08.2007
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) V tom marném žití odvěkém nestojí zato být jen člověkem.

23.08.2007 16:22:00 | Jessica Bloodham

Skvělý závěr, působivá pointa...jde vidět, že máš s pády zkušenosti...
povedená věc:-)

04.08.2007 23:55:00 | paranoidandroid

Uj tak to bylo silné kafíčko, ale v tom smyslu, že to se mi ovšem moc a moc líbilo ty jedna elfko:) opravdu povedené!!!

03.08.2007 00:40:00 | ejwo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí