JSeM v.2

JSeM v.2

Anotace: Jsem to co jsem

Jsem nestvůra
Stvořená pro pobavení lidské smetánky
Jsem kreatura
Smyšlená postavička komiksu
Jsem noční můra
Živící se prokletými sny
Jsem čekání
Na život který nikdy nepřijde
Jsem děvka
Nepoznající lásku
Jsem hřích
Každým odsuzován

Lidmi nenáviděn
Lidmi milován
Lidmi proklínán
Lidmi uctíván
To jsem já

Jsem světlo
Svítící na temné cestě
Jsem cíl
Nadosah jednoho kroku
Jsem droga
Nemůžeš se mě nabažit
Jsem kniha
Kterou musíš stále číst
Jsem vzduch
Naplňující vaše plíce
Jsem zvíře
Jež by jste chtěli chovat doma
Jsem láska
Naplňující život
Jsem lék
Na jakoukoliv chorobu

Lidmi nenáviděn
Lidmi milován
Lidmi proklínán
Lidmi uctíván
To jsem já

Jsem peníze
Zničující tvůj charakter
Jsem zloděj
Okrádající tě o náznaky cti
Jsem vrah
Rozhodující zda budeš žít či zemřeš
Jsem temnota
Které se snažíš marně vyhnout
Jsem kat
Popravující vaše děti
Jsem oheň
Spalující všechny dobré pocity
Jsem dopis
Po znechuťující první větě přestáváš číst
Jsem krev
Odcházející se životem

Lidmi nenáviděn
Lidmi milován
Lidmi proklínán
Lidmi uctíván
To jsem já

Jsem král
Chceš být mým poddaným
Jsem země
Na které stavíte svá obydlí
Jsem zrození
Nového čistého života
Jsem slovo
Vyjádření krásy
Jsem spasitel
Tvé duše před zatracením
Jsem naděje
Spokojené budoucnosti
Jsem strážný anděl
Střežící každý váš krok
Jsem vzpomínka
Na dny prožité štěstím

Lidmi nenáviděn
Lidmi milován
Lidmi proklínán
Lidmi uctíván
To jsem já
Autor VoiD, 02.08.2007
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře


Jsem vzduch, který tě dusí.
Jsem vráska kolem tvojí pusy.
Jsem dobrodruh žijící jen krátce.
Jsem střed očí v tvojí masce.
Jsem plamen spalující cit.
Jsem sen, který nesmíš snít.
Jsem louka květů, které nejdou utrhnout.
Jsem hrubka, která nejde přehlédnout.
Jsem strach, který tě děsí.
Jsem dárcem tvojí spásy.
Jsem drakem ve tvém srdci.
Jsem záhada, tvůj mrtvý ježek v kleci.
Jsem píseň znějící ti v uších.
Jsem nebezpečí, větší nežli vůbec tušíš.

jen mě trochu zarazil termín "zničující"..možná bych tam použila "ničící"

hezký den
Pikovka

05.08.2007 12:09:00 | Lisa Kloboučková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí