Hledá se Můza

Hledá se Můza

Anotace: To bylo, když mě nic nového nenapadalo...

Chtěl bych zas něco napsat,
ale nápad nepřichází.
Vězí někdy mezi prkny,
všedního moře hrází.

Někde tam uvízl,
a nemůže ven,
vzteky sebou hází,
a není spokojen.

Je tak skvělý a nikdo o něm neví,
propadá se do vln zapomnění.
Ty vlny plynou,
a on mezi nimi,
brzy se setká
s nápady budoucími.

Pak společně prorazí
všednosti hráz,
proniknou ven,
a život půjde snáz - budu spokojen...
Autor spare, 02.08.2007
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí