Hadí světlo

Hadí světlo

Anotace: ... prapodivné psaní ... je 1:40 :-( ...

Poetické noční snění,
zamilovaný blázen
míří do temných lesů.
Místo velmi nebezpečné,
začala lovecká sezóna,
tedy, dej si milý brachu pozor,
aby Tvůj výlet nezbedný,
neskončil dírou v kožichu ...

I když chráněn před kapkami výčitek
neviditelnou igelitovou bublinou,
přesto stopy na jeho duši spočinou,
tedy rozhodl se udělat svůj odlitek,
jako důkaz jeho původního bytí.
Tuto kopii umístí v galerii,
prý národní? Blázen, ano...
... v tomto světě, v tomto bytí
to snad ani jinak nende. Né to není chyba,
nende jako nejde ... tak prostě musí být.

Chce se mi žít, protože věřím, tedy padám,
klesám s veškerou důvěrou a nevím kam.
Jsem to ještě já?
Kde to mé pevné JÁ spočívá?
Kudy, po jakých bláznivých cestách utíká?

Mnoho otázníků vznáší se noční krajinou,
lampička hadím krkem, do nitra mého nahlíží,
světélkem vnitřnosti si prohlíží a hledá
co dobrého ve mě ještě spočívá.

Oči rozkutálely se mi po klávesnici,
dnešní baterie hlásí málo energie,
přeji dobrou noc a snad zítra,
tedy vlastně dnes o pár hodin později
to bude opět o něco lepší...
Autor vapiti, 03.08.2007
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná.... =)

06.08.2007 23:35:00 | Albertinka

vapiti.. moc krasne jsi to napsal... vim asi jak se citis... hladim Tvou dusicku a verim ze vsechno dobre prekonas... ,budu moc rada pokud mohu pomoci alespon vlidnym slovem...

04.08.2007 19:32:00 | carodejka

Kdo hledá,najde!Svoje JÁ tedy určitě najdeš...nebo už jsi ho našel? :-)

03.08.2007 10:10:00 | Chancer

A jak je nyní?:-)
...a jinak souhlasím s voděnkou...

03.08.2007 09:54:00 | Barunka=o)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí