Bez nohy a bez ruky

Bez nohy a bez ruky

Anotace: maestro krokodýl, ten parchant jeden, utrhnul mi ruky nohy. snad o to budu žít dýl,možná narostou mu za to rohy

Džunglí se prodírám,
hledám ztracený sen
země je před náma
stačí jen přežít den
lukem se vystřelím
snad doletím dál
než maestro krokodýl
chytnul mě za nohu a já se smál

bez ruky a bez nohy
můj svět je o něco kratší
bez nebe a bez tebe
nevím, něco mě tlačí....

Konečně se probudím
týden nemohl jsem spát
celkem v pohodě
idiotem můžu se stát
každý si povídá
o tom jaký druhý je
než maestro krokodýl našel a spolknul je

bez ruky a bez nohy
náš svět je o něco kratší
bez nebe a bez tebe
vím,že jsem o hodně slabší-..
Autor MTRowe, 03.08.2007
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nápadité..

03.08.2007 23:16:00 | zajicek.vjamce

nápadité..

03.08.2007 23:16:00 | zajicek.vjamce

hele, tohle je fakt dobrý, skvělej nápad..

03.08.2007 12:01:00 | Nemůžu zapomenout

asi se už budu opakovat .. ale člověče ... v tobě něco je :-))

03.08.2007 11:37:00 | Zweiblumen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí