Snaha

Snaha

Anotace: je tam asi kousek o mě:o)

Celý život se o něco snažím,
běhám za něčím a do překážek vrážím,
je těžké si uvědomit po čem vlastně toužím,
je těžké přijít na věci, které do určité chvíle nevím...
Náhle se však otočím a svět kolem sebe jasný vidím,
je mi přeci už víc než dřív, takže vím co znamená cit,
jaké je to milovat, jaké je ztratit a jaké je znovu objevovat.
Člověk jednou miluje, pak ztratí a pak si řekne už nikdy tohle nechci zažít,
nechci milovat, když cit dokáže takhle zraňovat,
ale náhle se zase někdo objeví, rány zahojí a já miluji víc než dřív.
Autor PonozkaB, 03.08.2007
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc děkuji:o)

07.08.2007 08:48:00 | PonozkaB

Vyborne!

03.08.2007 11:26:00 | Oči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí