Noční víla

Noční víla

Anotace: Nějak jsem nemohla usnout...

Slunce už stratilo svou sílu,
Luna své děti hýčká něžně,
přeji si potkat noční vílu,
zde, v temném pokoji vězně.

Chci jí pošeptat mé přání,
chci zas křídel šusot slyšet,
tak už přijď od mého snění,
nenech mě do polštáře břečet.

Má mysl propadá se,
už slyším jemný vílí šepot,
štěstí a láska jsou tu zase,
cítíte mého srdce tepot?

.
.
.

Slunce už nabylo svou sílu,
Luna dává své děti spát,
já však neztrácím svou víru,
nechám si o ní znovu zdát.
Autor MissLucy, 03.08.2007
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí