Byl jednou jeden…

Byl jednou jeden…

Anotace: Jedna pravdivá o světě..

Byl jednou jeden…

Byl jednou jeden král
a ten občas na dudy hrál.
Byl jednou jeden mrak
a tak rád létal do oblak.
Byl jednou jeden zajíček
a ten pořád lemtal čajíček.
Byl jednou jeden zajíc
a z chleba vždy krájel krajíc.
Byl jednou jeden klid
a porušil ho ze Země lid!
Autor J@rda.H, 04.08.2007
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

země lid a houby s voctem
do láhve bůh nasolil
jejich hloupost svým radostem
škodolibě naložil ...

*- ... my za nic nemůžem ... to on ... dědek jeden perverzní ..

21.09.2007 08:15:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí