Znovu probuzen

Znovu probuzen

Anotace: ...

křičím:
Zvrácený svět!
Zahalen do nebarevného šátku
vidím
Zmateně.
Zrak mi říká
prapodivná slova:
jestli, měl bys,
téměř, kdosi,
vprostřed já a
Zúčtování.
Zítra bude téměř stejné jako včera
a podobné jako dnes.
Zvrhlé časy!
Zvony někde bijí cosi
a já
polykám přeceněné
Zkušenosti.
Zapomínám.
všichni jsme
Zloději
vlastního vědomí.
Zrušme své osudy!
noví, noví, noví
a přitom
Zcela
Ztraceni.
Autor Vik, 04.08.2007
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obrat zahalen do nebarevneho šátku zaujal.

26.11.2023 18:34:10 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí