žluklá

žluklá

Anotace: o zaplivanym pajzlu na samym dně mojí těžký mysli a o tom, že pro mou lidskost je zcela nezbytné udržovat si ho

v baru na dně mých světů
se v záři neonu
točí do sklenic dehet
a v prstech mrtvé vlasy.
a na politém pultě
tam leží prasklá slánka -
- umělohmotný nehet,
ztracený symbol krásy.

zežluklá číšnice
- tělesný majetek -
nastaví maličká
zrcátka na sebe.
a cestou ze směny
nadšeně vykrádá
kolonu sanitek
mířící do nebe.

po vybílení zasvěta,
zasvěta našich hlav
mrtvolně ohluchneme
jak plastikové modly.
Autor grygaruv atelier, 04.08.2007
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jako vzdycky obdivuhodne, jen prvni vers mi nejak nesedi, rytmem... to mych...

05.08.2007 18:45:00 | Franti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí