Život jako hra

Život jako hra

Anotace: Bojuj v životě a nenechej sebou jen tak mávat ! ! !

Život jako hra

V životě jako ve hře
Tak to prostě chodí
Jednou to člověk zvoře
Po druhý zas se zdaří

Stejně jako tým z tábora
Je naším nepřítelem teď
Lidská zlost a lakota
A to nelze vzít zpět

Tak přece hraj fér
Každý ať dělá co zmůže
Co je tvé , si ber
Druhé sedři i z kůže

Nedaruj nikomu nic
Per se , rvi se
Klidně i křič
Hlavně , nedej se

Zdá se ti to krutý ?
Tak to se pleteš
V životě to tak prostě chodí
Bacha , ať se nezapleteš

Drž se přátel pravých
Jak je poznáš ?
Pomůžou ti v nesnázích
I když za to nic nedáš

Tak buď chytřejší než ti
Co snaží se dost
Stáhnout tě do propasti
Spálit za tebou most

Na to , co nevíš
Klidně se ptej
Tam kde teď zevlíš
Dlouho nezůstávej

Cestuj a poznávej
Možná nejen to
Neříkej co lidi slyšet chtěj
Ale to co pravda je

A až se setkáš s nenávistí
Zasměj se a jdi zase dál
Málo lidí , co nezávidí
Tak ukaž , že tys ten král

Jak ty sám nechceš
Neklesni hluboko
Přece víš co zvládneš
Tak chtěj oko za oko

Nenech sebou mávat
Nebuď jen hloupý panák
Nauč se ze dna vstávat
Dokaž jakej jsi mazák
Autor llussinka, 05.08.2007
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí