A. V.

A. V.

Anotace: bez komentáře.... ;))

A.V.

Byla vilná
tato víla, byla vílou
přec (tím),
že pila.

Jako ostrých zubů pila
zařízla se do duše.
Ťala tělo
jež se chvělo
z oblých rysů,
z toho jasu
Absintové Venuše
Autor Dermgen, 07.05.2005
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí