Samurajové

Samurajové

Anotace: O těchto zajímavých lidech(druhá verze)

Samurajové,
bojovníci země,
hornatou,
voňavých lesů,
plnou ostrovů,
kde slunce vychází,
známý svou oddaností,
neznajících strach,
bojem smrtícím,
z očí do očí,
jejich čest nedovolí,
zabíjet zezadu,
jako bídní vrazi,
však i nejen boj ovládají,
čtením knih válečných,
jízdou na koních,
čajovými obřady,
čas svůj tráví,
když svůj kodex poruší,
pokud řídí se srdcem,
spáchají sebevraždu,
zvanou harakiri.
Autor Vlk v rouše, 05.08.2007
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Řekla bych opět =P málo slov, moc řádků ;O)

06.08.2007 20:01:00 | Elvien

Je to zas jinak dobré, díky :o)
Tvoje
"Sakura ve vichřici" :o)))

05.08.2007 19:44:00 | Hesiona-Essylt

Ano, takoví byli...

05.08.2007 17:28:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí