Pro slunce

Pro slunce

Anotace: ...

Kam šlo slunce, kam šlo spát,
co chce k spánku předčítat?
O pohádky nestojí,
u hororů se bojí,
či chce snad jen zazpívat?

Co chceš slunce, co chceš mít,
za sen- o čem budeš snít?
Strašidelných snů se bojí,
veselé jej nezahřejí,
či chceš bez snů být?

kde si slunce, kde ulehneš,
co si k spánku s sebou vezmeš?
Polštář pod hlavu nemáš,
a přikrývku hledáš,
či jen tak tam usneš?

Přeji ti slunce, dobrou noc,
a celé nebe na pomoc,
měsíc místo lampy svítí,
hvězdy jako sny smíš míti,
vždyť dnes jsi svítilo až moc
Autor Aaliyan, 05.08.2007
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lehce zavání dětskými říkankami, které mi mamka předčítala v dětství:o). Nevim, jestli to byl úmysl nebo ne, ale povedlo se. Je v přímém rozporu s tou depkoidní záležitostí o umírání, takže tleskám, i když nějaké ty mouchy by se vychytat daly...

06.08.2007 11:56:00 | Gina Rocca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí