Na hrobě naspáno

Na hrobě naspáno

Anotace: Ten nadpis je záměr, není to chyba.

Sbírka: Jezero marné touhy

Žila jsem pro dva muže
upsala jsem duši dvěma
oba v ruce bolesti nože
duše rozpůlena mezi dvěma

Jeden druhému bratrem
oba miluji, oba mě zraňují
stejnou písničku necitelnosti hrají
ačkoliv jeden druhému neoznámen

Verš lásky je marné znát
touha po životě
tomu je nutné se smát
když archanděl smete tě
Autor Divant Delvare, 05.08.2007
Přečteno 560x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

naspáno?

03.09.2007 21:19:00 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí