Vánoce

Vánoce

Anotace: Do Vánoc je sice daleko ale proč si nepřipomenout tu atmosferu...

Vánoce

Přišla zima a padá sníh
santa už jede na saních
vpředu sobi a v zadu sáně
podívejte se na ně!

Nesou se vzduchem jak králové nebes
jedou loukou, polem i přes les
spěchají spěchají do naší vsi
už už je spatřili od souseda psi.

Donese všem dárků kupu
a naladí s námi sváteční notu
budeme zpívat že nesem Vám noviny
a děcka ve sněhu dělají koniny.

Svátky vánoční jsou nejhezčí
když po bytě voní jehličí
v troubě se peče jehněčí
a děti okolo skotačí.

Vánoce jsou všude kolem
nesou se lesem, loukou i polem.
Autor J@rda.H, 06.08.2007
Přečteno 1075x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí