Otroctví

Otroctví

Anotace: Svět má své metody jak nás spoutat a z nás se pak stávají otroci moderního sveta bez fantazie a svobody duse...

S bezmocí otroků
ukrývám slzy,
zeptej se proroků,
že na smrt je brzy.

S bezmocí otroků,
sedávám v koutech,
svět plný pokroků,
drží tě v poutech.

S bezmocí otroků,
skrývám ta pouta,
stačilo pár roků
a svět si tě spoutal.

S bezmocí otroků,
dá těžko se žít,
udělej pár kroků,
stačí jen chtít.

S bezmocí otroků,
už nechci žít,
udělám pár kroků,
ať svobodně můžu jít.

Bezmoci otroků,
vzdávám se teď,
tichý zvuk kroků,
šeptá mi leť.

Bezmoc otroků,
je minulost má,
stačilo pár kroků,
však kdo tu odvahu má...
Autor Edja, 06.08.2007
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no je to zajimavej napad :)

12.09.2007 18:09:00 | niemante

Jsme otroci
otroků potomci
a pohrobci
shoďme pouta
vystupme z kouta...

Vítám Tě na LIteru.

12.08.2007 14:43:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí