Bože?

Bože?

Anotace: Miluju Tě,jen slovo. Lásko chci Tě,jen momentální pud.

Miluju Tebe a tebe.... taky Tebe.
Ach bože,co se to děje?
Svět je plný lásky?
Blbost.
Sundej růžové klapky z očí..jen prsty v Tobě smočí..
Sem tam a znova..rozkoší už sténá.
Ach bože,co se to děje?
Líbá Tě na krku,ví,že to máš ráda..
Zná vůbec všechno,má nad Tebou moc.
Ach bože,co se to děje?
Další člověk,cizí dotyky,letmý polibek.
Ach bože! Další a další...
Navzájem si dveře drží..
Miluji i Tebe.
Autor latybe, 07.08.2007
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bohužel se zrovna teď tak cítím. Tak tě chápu

07.08.2007 15:22:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí