Fatální repete

Fatální repete

Anotace: metropolitní repetice ...

to by se to psalo
psalo by se rádo

zachytit sebe
zachytit se
padajíc z nebe
do města hlučného
v myšlenkách tichého
slepého
a hluchého

to by se to psalo
psalo by se rádo

však hledajíc v sobě
dále podléhám době
a na život se ptám
krouživě furt stejně

a ačkoli píši slova pravdy
s monotónním marastem doby
si jen stěží vím rady

a tak mé myšlenky v repetici
jsou tak trochu už na palici
Autor TH, 07.08.2007
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nice :)

07.01.2008 01:34:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí