Loučení s Lukym

Loučení s Lukym

Anotace: Tak takhle to vypadalo, když mi kamarád řekl, že se stěhuje.... Což znamenalo pořádně dlouhé rozloučení:-(

Cože? Nevěřím ti! Ty lžeš!
Jak jinak mi to vysvětlit chceš?
Přece nemůžeš odjet!
Ne teď!

Mám tě totiž ráda,
čím dál víc.
Sice pouze jako kamaráda,
ale mám ráda tvůj rub i líc!
Ne, jako otec tvůj,
když vyhnal tě.
A chtěl stůj co stůj
ponížit tě.

Přece neodjedeš jen tak!
bez rozloučení, bez polibku.
Přece neodjedeš jen tak!
Bez slova na památku!

Když tvrdíš, že mě miluješ,
tak proč jsi něco neřekl?
Ani náznak toho, že odjedeš
a tím jsi mě vypekl!

Kdybys mi to pověděl,
pěkně z očí do očí...
Nejspíš co říct dál bys nevěděl
a já bych ti skončila v náručí.
Autor Hančinka, 07.08.2007
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí