VDĚČÍM ZA DNEŠNÍ DEN

VDĚČÍM ZA DNEŠNÍ DEN

Anotace: Asi všichni znáte, když se vás někdo snaží rozeštvat s přáteli i mi se tohle přihodilo,ale já měla dnes možnost přesvědčit se o pravdě. Tohle věnuji přátelům, kteří se dají spočítat na prstech jedné ruky, ani ne. Oni ví komu to je - DĚKUJI VÁM... MVR

VDĚČÍM ZA DNEŠNÍ DEN

Dnes setkat s vámi jsem se měla,
ale ze strachu jsem málem oněměla,
srdce až v krku přebývalo,
dříve tomu tak nebývalo.

Obávala jsem se dnešního okamžiku,
však neváhala a přijela,
kolik ve mně bylo zmatku,
to kdybych sama věděla.

Však z obav nakonec radost byla
a já spokojeně smát se tomu směla,
i když pár věcí se mi potvrdilo,jiné se vyvrátily,
už mě to tolik nezranilo, mě osobně nezměnily.

Dnešního dne nelituji,
cítím to spíše naopak,
nikomu zázraky neslibuji,
avšak neujel mi ještě ten správný vlak.

Prostě za dnešní den děkuji,
a tak pár slov vám přátelé věnuji,
vděčím za to, že jen to zlé nevidím,
díky vám se prostě jen tak nezměním.

Děkuji…
Autor mercredi.m, 07.08.2007
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí