muj způsob

muj způsob

Anotace: když mám špatnou náladu.pište pls komentáře

Jednoho dne v noci,
přepadl mě smutek.
byl to divný pocit,
kdy nejradši bych utek.

utect hodně daleko,
kde je nekonečná cesta.
tam kde slunce uhaslo,
a spadla poslední hvězda.

takové místo existuje,
i když se to tak nezdá.
někde v koutu duše je,
každý to místo zná.

každá rostlyna tam uvadá,
každý tvor tam zemře.
kde naděje uvadá,
a mráz do kostí řeže.

v těch místech nejsem často,
ale dobře to tam znám.
sem tam stále jenom proto,
že smutek v srdci mám.

každý problém tam vyřeším,
a budu to tak dělat dál.
dobrou náladu nastolím,
a smutek pošlu o dům dál.

každému bych chtěl poradit,
že takové místo by měl oběvit.
každý problém si něják vyřešit,
a ne na kupu je hromadit.
Autor Aedain, 08.08.2007
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí