Malování

Malování

Anotace: ***

V ruce mám štětec a paletu barev,
maluju život,
jen tak, jedním tahem.

Jak keltským uzlem provlékám mu smyčky,
zvláštní ornament
má tvar do hvězdičky.

Napravo, vlevo, nahoru a dolů,
začátek s koncem
setkají se spolu.

Ta hvězda září jak barvená duhou,
nestačí jedna
- maluju druhou...
Autor Cecilka, 09.05.2005
Přečteno 419x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí