Na druhém břehu

Na druhém břehu

Anotace: * POSLEDNÍ KÁMEN II * Původně neplánované volné pokračování. Aneb život je někdy houpačka...

...
Pozdě ti došlo
že jsem pryč

Však přece

Ohněm jsi prošla
nevzdala se řece

Pak zaslechl jsem
tvoje kroky v zádech
Mrazivé ticho
jen dvojí těžký nádech

A slova kovaná
ze slané oceli
zastřela rána
jak když vystřelí

To za námi se zřítil most
a snad
na druhém břehu
bolest nechal stát

Tak zkus se
jak dřív pousmát
já ještě pořád
Mám tě rád
Autor Strix, 08.08.2007
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky se mi to hrozně líbí ;)

19.08.2007 23:37:00 | Nausika

líbí.. ;)

08.08.2007 21:12:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí