Říše snů

Říše snů

Anotace: Někdy není špatné trochu snít

ŘÍŠE SNŮ

Už zapadá slunce nad městem,
brzy se setmí,
pak přijde tma,
měsíc se se sluncem na obloze vystřídá

Teď je tu jen ticho
a ty čekáš,
co bude se Ti zdát

Ležíš,
zavíráš oči,
necháváš si zdát,
co doopravdy je nemožné

Jsi přeci v říši,
která nezná meze,
vše je zde povoleno,
jen jeden háček to přeci má
Po noci je tu den
a ty se v reálném světě zase ocitáš
Autor Véjinka, 08.08.2007
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí