Zase pěkně od začátku

Zase pěkně od začátku

Anotace: věnováno osůbce, která už by měla utřít slzičky a uvědomit si, že má kolem sebe pořád lidičky, kteří by pro ni udělali první, poslední ... :))

Já vím,
Tvůj svět ztratil rovnováhu
a Ty jen v tichu posloucháš,
jak úlomky Tvého srdce padají k zemi,
zadupej je, tohle je za Tebou
poděkuj za vzpomínky
a pojď dál
ukážu Ti cestu,

když mi dáš šanci


nasadíme korunku minulostem,
ověnčíme pomník předešlejch dnů,
upustíme pár slz
/…nad jeho jménem…?/


napočítáme do desíti
nebo raději do sta,
necháme odbít půlnoc a otevřeme brány,

vejdi první.

A teď začneme
zase pěkně od začátku
Autor MishaX, 09.08.2007
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to teda čumím.. ÚŽASNÝ!!!

09.08.2007 10:52:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí