Černá, bílá

Černá, bílá

Anotace: ...

Stejně jak televize, klameme sebe,
Vztahy, lásku přenášíme.
Černá, bílá, málokdo zná,
Šedivá nejlepší zdá se nám.

Proč bílou řadíme k dobrým andělům,
Opak prý patří padlým případům.
Černá je pěkná, když bílou ji doplníš.

Rozeznat odstín,těžké se zdá,
Když člověk je slepý.
Brýle si nasadí, růžové snad
Na svět přes ně hledí.

Kdo rozezná podíl barev,
Černá, bílá, prolínaj se.
Ostré hrany mívají,
Pokud se nic netají
Když se lidé s blázny smějí
V šedivou se záhy změní.
Autor Pajtas, 09.08.2007
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dalo by se na to dívat i tak, že černá a bílá jsou jen odstíny šedé...

12.03.2009 13:57:00 | Hazentla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí